Gratis Fragt over 399,- Hurtig levering Vi har fysisk butik på Samsø Vi har også plussize tøj Kundeservice: Tlf. 86590621

Plus size tøj

Plus size tøj - Alle kvinder fortjener at se godt ud! Det kan være en stor udfordring, at finde smart tøj i store størrelser og det til trods for, at flere kvinder end nogensinde før, ikke passer standard størrelser. Kurvede kvinder har også krav på lækkert og moderigtigt tøj og skal ikke gå på kompromis, for at se smarte ud. Uanset alder og størrelse, kan alle finde det helt rigtige tøj i Butik Rikke fra bl.a. Zizzi og Junarose, både til hverdagen og de festlige anledninger. Godt tøj til store piger skal ikke bare passe og derfor udvælger jeg nøje det plussize tøj, der kommer i butikken. Pasform og snit har en stor betydning, hvis man har lidt ekstra på sidebenene. Det siger sig selv, at tøjet skal være rummeligt, men gode designere ved godt, at det bestemt ikke er det samme som, at tøjet er helt uformeligt. Er snittet alt for generøst og flagrende, kommer man let til at se tyk og klodset ud, fremfor flot, frodig og feminin.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Det bedste plussize tøj

Det bedste tøj til store størrelser, lige meget om det er kjoler, bukser eller andet, understreger de fortrin enhver figur har og slører de mindre perfekte træk på en smuk måde. Storpigetøj skal ikke være anderledes i udtrykket, end det tøj som de helt slanke piger bruger, men snittet skal altid være tilpasset de flotte linjer og styrker, som en stor kvindekrop altid har.

Hos Butik Rikke forhandles kun markedets bedste brands, der har specialiseret sig i at designe moderigtigt dametøj til større kvinder, der vil have stil og kvalitet for pengene og ikke vil lade sig nøje med et begrænset udvalg eller design, der ikke gør noget godt for en fyldig figur.

Skønhed kommer indefra og når man har det godt med sig selv, så kan det virkelig ses og mærkes af andre. Man får det bedst med sig selv, hvis man er klædt smart på og i overensstemmelse med både situationen, figuren og personligheden. Plus size piger ved om nogen, hvilken betydning påklædningen har for selvtilliden. Kurvede kvinder går også op i mode og ønsker ikke at halte bagefter tidens trends. Det er tøjbranchen langt om længe ved at få øjnene op for. I dag findes der mere og bedre plus size mode at købe, end for bare få år siden. Alligevel er lækkert og moderne dametøj i store størrelser sjældent let at finde lokalt og det kan gøre shopping til en trist fornøjelse, hvis man ikke lige følger standard målene.

I Butik Rikke bliver alle ønsker om moderne og lækkert tøj i størrelse 42-56 opfyldt. Her er både gode elementer til basisgarderoben, klassiske styles og alt det der hitter lige nu, på hylderne. Stilen er helt aktuel og matcher altid tidens trends og de krav som store størrelser stiller. Selvom der er skarpt fokus på kvalitet i design og materialer, kan alt tøjet erhverves til yderst rimelige priser både på nettet og i den fysiske butik.

Gratis Fragt over 399,-
Hurtig levering
Vi har fysisk butik på Samsø
Vi har også plussize tøj
Vi benytter cookies for at give dig en bedre oplevelse på shoppen.

Kurven er tom

Har du set, at vi også har Plussize Tøj til kvinder
Vi benytter cookies for at give dig en bedre oplevelse på shoppen.