Gratis Fragt over 399,- Hurtig levering Fysisk butik på Samsø Stort udvalg af plussize tøj Kundeservice: Tlf. 86590621

Betingelser

Betaling

Butik Rikke modtager betaling med Dankort(DKK)/VISA-Dankort og bankoverførsel. Beløbet bliver først trukket på din konto, når varen afsendes.

Du kan også betale med ViaBill. Læs mere her.

 

Sikkerhed

Hos Butik Rikke kan du trygt anvende dit betalingskort. Betalingssystemet er godkendt af Nets.

 

Ombytning af varer

Har du bestilt en forkert størrelse, eller er farven ikke som forventet, ombytter vi naturligvis varen. Alternativt kan du gå ind på webshoppen www.butikrikke.dk og lave en ny ordre, og så refunderer vi pengene for den første ordre når vi har den retur.

 

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. 

Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand som den er modtaget. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Bemærk venligst, at hvis du har betalt med Mastercard eller Visa Electron, så går der nogle ekstra dage før pengene er på kontoen, da bankerne skal bruge noget ekstra tid til at håndtere refunderingen af pengene.  Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Ved returnering sendes varen sammen med vores returseddel og kopi af købsfaktura til:

 

Butik Rikke

Besservej 1

8305 Samsø

 

Send venligst ikke returvarer pr. efterkrav eller til pakkeshop – disse vil ikke blive modtaget.

 

Returseddel

Udfyld retursedlen med dine personlige oplysninger, hvilke varer du returnerer, årsag mm.

 

>Butik Rikkes returseddel

 

Levering

Butik Rikke tilstræber at afsende ordrer indenfor 1-2 hverdage. Hvis vi ikke kan overholde dette, vil du blive kontaktet. Du får Gratis fragt hvis du køber for mere end 399 kroner - sendes uden omdeling med GLS.

 

Forsendelsesmetode

Alle ordrer sendes med GLS som pakkepost. Dvs. at pakken kan følges via track & trace fra den afsendes, til den bliver leveret. Hvis du ikke er hjemme, når GLS kommer, kan pakken efterfølgende afhentes i en pakkeshop. Ved pakkens modtagelse bedes du kontrollere varerne. Er pakken og/eller indholdet beskadiget ved modtagelsen, bedes du straks kontakte Butik Rikke eller GLS.

 

Reklamationsret

Har du en vare med fejl på, sender du varen retur til os sammen med en udfyldt returseddel. Hvis din reklamation vurderes til at være berettiget, sender vi en ny vare til dig fragtfrit, ligesom vi naturligvis refunderer dine fragtomkostninger. Hvis varen er udsolgt tilbagebetaler vi dig i stedet varens pris. Pengene vil blive returneret til det kort der er betalt med. Du er velkommen til at sende din reklamationsvare sammen med andre returvarer. I det tilfælde vil portoen ikke blive refunderet. Send venligst ikke reklamationsvarer pr. efterkrav – disse vil ikke blive modtaget.

 

Du har naturligvis reklamationsret på 2 år.

 

Priser

Alle priser er inkl. moms. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer, manglende levering og udsolgte varer.

 

Ophavsret

Indholdet på dette website tilhører Butik Rikke og må kun gengives ved skriftlig tilladelse fra Butik Rikke.

Vi benytter cookies for at give dig en bedre oplevelse på shoppen.

Kurven er tom

Vi benytter cookies for at give dig en bedre oplevelse på shoppen.