Gratis Fragt over 499,- Levering 1-2 dage Nem returnering Trustpilot 4.9 stjerner Kundeservice: Tlf. 70604943

Brands

De brands og tøjmærker, vi forhandler i Butik Rikke, er bestemt ikke tilfældige. Når vi vælger tøjmærker, er vi benhårde på dine vegne! Vi brænder for mode, og vi bruger tid og kræfter på at sikre, at det, du kan købe hos os, holder! Og at du er lige så smart, moderne og in næste år. Derfor er det langt fra tilfældigt, at du finder de tøjmærker og brands, du ser herunder - de er nemlig udvalgte med ét formål: At give dig de bedste tøjmærker, markedet kan byde på!

Som de fleste godt ved, så har mange brands størst fokus på at lave tøj i de mere “normale” størrelser, men vidste du, at det faktisk mere er normen med tøj i plus size? Det ved vi godt hos Butik Rikke, derfor har vi stort fokus på, at finde et bredt udvalg af lækkert plussize tøj.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

  Kvaliteten af vores varer ligger os også meget på sinde. Du skal altid have garanti for, at det modetøj, fodtøj og tilbehør, du køber i Butik Rikke, er flot forarbejdet og har en kvalitet der gør det holdbart. Kun de brands der designer og producerer produkter af høj kvalitet får plads på hylderne og bøjlerne i butikken. Vi er meget bevidste om, at alt skal kunne bruges og vaskes meget.

  En faktor vi også indtænker i valget af brands er prisen. I Butik Rikke har vi truffet et meget bevidst valg omkring altid at holde et fornuftigt prisniveau for alle vores varer, således at det til enhver tid er muligt at blive smart klædt på uden at blive ruineret. Nyt tøj gør godt og den rare oplevelse det er at være velklædt og moderigtig behøves ikke belaste økonomien. Tag et kig på vores side med tilbud på dametøj!

   

  Stil, kvalitet og pris er de tre nøgleord, der dækker alle brands i Butik Rikke. Vi følger udviklingen i  modebranchen tæt, så vi til enhver tid har præcis de mærker, der lever op til vores enkle, men høje krav til tøj, sko og tilbehør i alle størrelser.

  Gratis Fragt over 499,-
  Levering 1-2 dage
  Nem returnering
  Trustpilot 4.9 stjerner

  Kurven er tom