Gratis Fragt over 399,- Hurtig levering Fysisk butik på Samsø Stort udvalg af plussize tøj Kundeservice: Tlf. 86590621

Cassiopeia

 

Cassiopeia er en af de helt store danske stjerner indenfor plus size mode til stilbevidste kvinder, der stiller krav til deres påklædning og helst vil se godt ud.  Brandet fokuserer på størrelse 42 – 56 og rammer en aldersmæssig bred målgruppe med et både moderne og klassisk look, der sidder godt og klæder alle aldre.

 

 

Cassiopeia tøj er altid helt i tråd med tidens trends, som brandets dygtige designteam får tilpasset større størrelser. Pasform og snit skabes udelukkende med henblik på, hvad der fungerer for kurvede kvinder, så alle styles er moderne og har en optimal facon, uanset om man foretrækker løst eller mere figurbetonet tøj. Her er tale om tøj, der ikke bare passer, men faktisk også sidder som det skal. Der er styr på de alle små detaljer, der gør den enorme forskel for større størrelser. Det fornemmer man straks, når man får en af deres modeller på.

 

 

 

Vælger du Cassiopeia tøj, så får du masser af kvalitet for pengene. Alt er flot forarbejdet og fremstillet i de lækreste metervarer, så selvom priserne er lave, er alle styles virkelig fine og anvendelige. Sortimentet er stort, det spænder over alt fra jeans til bluser, kjoler, tunikaer, jakker og mange andre skønne sager. Nye kollektioner kommer løbende på gaden og altid med gode mønstre, farver og prints, der er helt i takt med sæsonens nye og spændende toner. Derfor kan du altid blive virkelig smart og moderne klædt på fra top til tå i Cassiopeia, også med en lidt fyldig figur.

 

 

Har du en størrelse mellem 42 og 56, så er der al mulig grund til at kigge nærmere på Cassiopeia og hente god inspiration til fornyelse af din garderobe. Brandet er leveringsdygtige i både basis- hverdags- og festtøj, som du vil føle dig rigtig godt tilpas og yderst velklædt i, oven i købet uden at budgettet bliver overbelastet.

 

Gratis Fragt over 399,-
Hurtig levering
Fysisk butik på Samsø
Stort udvalg af plussize tøj
Vi benytter cookies for at give dig en bedre oplevelse på shoppen.

Kurven er tom

Vi benytter cookies for at give dig en bedre oplevelse på shoppen.