Gratis Fragt over 499,- Levering 1-2 dage + 15.000 glade kunder Nem returnering Kundeservice: Tlf. 70604943

Cassiopeia

Cassiopeia er mode i store størrelser, når det er bedst. Kvalitet og anvendelighed går hånd i hånd i alle deres kollektioner, der kommer på gaden flere gange i løbet af året. Hver eneste item er udviklet med en fremragende sans for både godt håndværk, fremragende kvalitet og moderigtig æstetik, så tøjet fungerer optimalt til feminine, fyldige figurtyper. Cassiopeia tøj fås fra størrelse 42 til 56. Tøj fra Cassiopeia henvender sig til en bred målgruppe og er ikke designet med en bestemt kvindetype for øjet, men med blik for diversitet og den enkeltes unikke livsstil og drømme.

 Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Kollektionerne har noget for enhver smag, uanset om man har det bedst i helt løstsiddende tøj eller fortrækker det lidt mere kropsnære. Udvalget dækker alle dine behov for bukser, jeans, leggins, kjoler, nederdele, skjorter, tunikaer, bluser, toppe, T-shirts, jakker, cardigans med mere. Rigtig mange har fået øjnene op for det dejlige curvy brand og fanskaren vokser, ikke overraskende, større dag for dag. Succesen er mere end velfortjent og vi er utrolig glade for at forhandle dette skønne, danske plus size tøj til fordelagtige priser.

Udtrykket er på en gang høj aktuelt, men alligevel tidløst og er derfor smart til kvinder i alle aldre. De gennemtænkte plus size pasformer og lækre metervarer gør tøjet velsiddende og komfortabelt i en grad, man ellers sjældent oplever. Det er modetøj skabt til at blive brugt, føle sig smart og veltilpas i. Ukompliceret og reelt, men aldrig kedeligt dametøj, der kan kombineres på kryds og tværs og altid med lethed kan styles på mange forskellige flotte måder. 

Designerne bag Cassiopeia rammer præcis den fine balance mellem god stil og funktionalitet, som den moderne kvinde har brug for og konstant er på jagt efter. Tøj der fungerer i hverdagen, på farten, til fester, på jobbet og i alle de situationer, som livet nu engang rummer. Det er mode med omtanke for dig, som du kan være i, leve i og altid vil føle dig pæn og velklædt i. Din personlighed drukner ikke i outreret snit, vilde prints, pynt og fjollede detaljer, tværtimod. Typisk Cassiopeia tøj har den stilfulde enkelthed, der fungerer for flertallet og gør det muligt at sætte sit helt eget og personlige præg på dit look, når du sammensætter dagens outfit. Med helt simple greb kan hverdagstøjet også komme på til fest eller omvendt.

Priserne på Cassiopeia er meget sympatiske, faktisk forbavsende lave og du behøver ikke gøre lange overvejelser for og imod et køb, hvis du bare trænger til lidt selvforkælelse, en ny kjole til weekendens fest eller noget helt andet. Der er masser af value for money, så trænger garderoben til nyt liv, kan det sagtens lade sig gøre for næsten ingen penge og uden at sprænge budgettet. Tidligere har kurvede piger ikke været særlig forkælede med det helt store udvalg af super lækkert modetøj til lavpris, som de mindre størrelser har, men her sætter Cassiopeia nye og absolut tiltalende standarder, som rigtig mange får enorm glæde af og det vil du med garanti også få.

 

Gratis Fragt over 499,-
Levering 1-2 dage
+ 15.000 glade kunder
Nem returnering

Kurven er tom