Gratis Fragt over 399,- Hurtig levering Fysisk butik på Samsø Stort udvalg af plussize tøj Kundeservice: Tlf. 86590621

ONLY Carmakoma

ONLY Carmakoma er et plus size brand, som går op i at lave flotte, moderigtige og behagelige designs, der passer til tidens trends. Det er et mærke, hvor du er sikker på at få kvalitetsrigt tøj, der ser fantastisk ud og til overkommelig pris, så du har mulighed for at gå i tøj, der passer til din stil og din personlighed.

Her hos Butik Rikke kan du finde et varieret udvalg af ONLY Carmakoma tøj, så du kan finde det helt rigtige outfit til din stil og din krop. Vi har blandt andet et bredt udvalg af jeans, der kan bruges både til hverdag og fest, og hurtigt vil blive en essentiel del af din garderobe. Du kan matche dine jeans med en ONLY Carmakoma jakke og være helt klar til de kølige sommeraftener.

 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

ONLY Carmakoma - tøj til alle anledninger

Der har længe manglet lækkert plus size tøj, og ONLY Carmakoma tøj er derfor skabt med den tanke, at plus size tøj skal se godt ud, være stiligt og have en høj kvalitet, så du kan bruge det til alle lejligheder, og så ofte du vil. Plus size tøj skal ikke kun sidde godt, det skal være med til at fremhæve alle fordelene ved at have kurver.

ONLY Carmakoma laver plus size tøj, der kan bruges til alle livets anledninger. Du kan nemt sammensætte flere styles ved at kombinere de forskellige tøjartikler på tværs af hinanden. Har du eksempelvis købt et sæt med en smart jakke, et par jeans og en kjole, så har du hurtigt en række forskellige outfits.

Du kan for eksempel med fordel kombinere et par ONLY Carmakoma jeans med en kjole, hvilket er en virkelig praktisk og flot trend, der er meget oppe i tiden lige nu. På en koldere dag kan du tage en jakke på, og på en varmere dag kan du nøjes med kjolen. Der er uanede muligheder for at være kreativ, og brandet lægger op til, at du kan sammensætte et look, der passer lige til dig.

Lækre og moderigtige plus size designs

Der skal ikke nødvendigvis meget tøj til, før du har en varieret og interessant garderobe, men det er vigtigt tøjet sidder godt og er af høj kvalitet, så det er lige meget hvor meget eller hvordan du bruger det. Ideen bag ONLY Carmakoma tøj er, at du får tøj, der passer til din form, og som giver liv og elegance til din stil.

Tøj betyder meget for os i vores liv. Det skal give os komfort i hverdagen og gøre det muligt for os at udtrykke vores personlighed og stil, og det skal gøre festlige begivenheder endnu mere mindeværdige. Her får du plus size tøj fra et brand, der går op i at skabe tøj, der kan opfylde alle dine behov, er fantastisk at se på, sidder godt og fremhæver dine attributter, så du kan møde verden med stil.

Gratis Fragt over 399,-
Hurtig levering
Fysisk butik på Samsø
Stort udvalg af plussize tøj

Kurven er tom