Gratis Fragt over 499,- Hurtig levering Fysisk butik på Samsø Stort udvalg af plussize tøj Kundeservice: Tlf. 86590621

ONLY Carmakoma

ONLY Carmakoma er et plus size brand, som går op i at lave flotte, moderigtige og behagelige designs, der passer til tidens trends. Det er et mærke, hvor du er sikker på at få kvalitetsrigt tøj, der ser fantastisk ud og til overkommelig pris, så du har mulighed for at gå i tøj, der passer til din stil og din personlighed.

Her hos Butik Rikke kan du finde et varieret udvalg af ONLY Carmakoma tøj, så du kan finde det helt rigtige outfit til din stil og din krop. Vi har blandt andet et bredt udvalg af jeans, der kan bruges både til hverdag og fest, og hurtigt vil blive en essentiel del af din garderobe. Du kan f.eks. nemt matche dine ONLY Carmakoma jeans med en super flot jakke og være helt klar til de kølige sommeraftener.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

ONLY Carmakoma - Tøj til alle anledninger

Der har længe manglet lækkert plus size tøj, og ONLY Carmakoma tøj er derfor skabt med den tanke, at plus size tøj skal se godt ud, være stiligt og have en høj kvalitet, så du kan bruge det til alle lejligheder, og så ofte du vil. Plus size tøj skal ikke kun sidde godt, det skal være med til at fremhæve alle fordelene ved at have kurver. Selvom tøj primært har en praktisk funktion i at holde os varme, så vi ikke går og fryser, så betyder det ikke, at tøjet skal se kedeligt ud. Med tøj udtrykker vi, hvem vi er, så det er vigtigt at alle uanset størrelse og kropsform kan finde tøj, der fremhæver deres personlighed og værdier. ONLY Carmakoma har tøj, der er alt andet end kedeligt. Du får derfor rig mulighed for at finde lækkert og flot tøj, der passer til din krop og personlighed.

Med ONLY Carmakoma kan du nemt sammensætte flere styles ved at kombinere de forskellige tøjartikler på tværs af hinanden. Har du eksempelvis købt et sæt med en smart jakke, et par jeans og en kjole, så har du hurtigt en række forskellige outfits. På den måde kan du altid have tøj klar, der passer til lige præcis den dag, du skal have. Skal du f.eks. til en fest, kan du hurtigt finde en flot kjole frem. Er det derimod en arbejdsdag, er du måske mere til en flot bluse kombineret med lækre jeans. Du kan nemt finde tøj, der passer til mange forskellige anledninger med ONLY Carmakoma.

Når der skal købes tøj, skal der også altid tages højde for vejret. Med de danske årstider, er det nødvendigt at være forberedt på lidt af hvert. Heldigvis giver ONLY Carmakoma dig mulighed for at shoppe tøj, der passer til alle årstider. Du kan altså både finde t-shirts og jakker, så du kan klæde dig efter dagens vejr.

Du kan med fordel, kombinere et par ONLY Carmakoma jeans med en lækker ONLY Carmakoma kjole, hvilket er en virkelig praktisk og flot trend, der er meget oppe i tiden lige nu. På en koldere dag kan du tage en jakke på, og på en varmere dag kan du nøjes med kjolen. Der er uanede muligheder for at være kreativ, og ONLY Carmakoma brandet lægger op til, at du kan sammensætte et look, der passer lige til dig. Så uanset hvilke farver, mønstre, former og designs du kigger efter, når du skal have nyt tøj til garderoben, så er det muligt at finde hos ONLY Carmakoma. Der er både noget til dig, der er vild med blomstermotiver, og til dig der foretrækker enkle farver som sort eller hvid.

Lækre og moderigtige plus size designs

Der skal ikke nødvendigvis meget tøj til, før du har en varieret og interessant garderobe, men det er vigtigt, at tøjet sidder godt og er af høj kvalitet, og så det er lige meget, hvor meget eller hvordan du bruger det. Ideen med tøjet er, at du får tøj, der passer til din form, og som giver liv og elegance til din stil. Når du har noget tøj, du nyder at have på, både fordi det sidder behageligt og er flot og stilfuldt, så føler du dig også bedre tilpas. Den glæde kan mærkes på os, når vi bevæger os ud i verden. Måske skal du på arbejde, til en jobsamtale eller drikke kaffe med en god ven. Uanset hvad, så kan dit tøj være med til at påvirke din dag og dit humør. Føler du dig godt tilpas i dit tøj, så føler du dig også bedre tilpas med dig selv. Med en lækker garderobe skaber du forudsætningen for en dejlig dag allerede fra morgenstunden.  

Tøj betyder meget for os i vores liv. Det skal give os komfort i hverdagen og gøre det muligt for os at udtrykke vores personlighed og stil, og det skal gøre festlige begivenheder endnu mere mindeværdige. Med vores brand ONLY Carmakoma får du plus size tøj fra et brand, der går op i at skabe tøj, der kan opfylde alle dine behov, er fantastisk at se på, sidder godt og fremhæver dine attributter, så du kan møde verden med stil. Hvis du har garderoben fyldt med tøj fra ONLY Carmakoma, så er du sikker på at blive i godt humør hver morgen, når du står og skal beslutte dig for dagens outfit.

Flot og farverigt

Det kan være meget forskelligt fra dag til dag, hvilket tøj der skal til for at matche dit humør. Nogle dage kan det være rart at pakke sig ind i en dejlig varm cardigan, mens det andre dage er en flot og stilet skjorte, der skal til. Har du garderoben fyldt med tøj fra ONLY Carmakoma, så er der i hvert fald rig mulighed for, at du finder det stykke tøj, der matcher din dag. Udover tøj, så er det også muligt at finde tilbehør som tørklæder, huer, bælter og undertøj. Alt sammen noget, der kan være med til at pifte et outfit op og yderligere understrege din stil.

Du skal have det godt i dit tøj, hvad der passer godt til de enkelte kropstyper er meget forskelligt, i sidste ende er det vigtigste altid, hvordan du har det i dit tøj. ONLY Carmakoma super lækkert, komfortabelt og moderigtigt tøj. Her finder du med stor sikkerhed tøj, der gør dig glad og tilfreds og samtidigt sidder rigtigt. Find og kombiner dit ONLY Carmakoma outfit og skab din helt egen stil.

Gratis Fragt over 499,-
Hurtig levering
Fysisk butik på Samsø
Stort udvalg af plussize tøj

Kurven er tom