Gratis Fragt over 499,- Levering 1-2 dage Nem returnering Trustpilot 4.9 stjerner Kundeservice: Tlf. 70604943

Zizzi

Da det danske plus size brand Zizzi kom frem i sin tid, blev mange kvinder i store størrelsers drømme endelig indfriet, - langt om længe var der designere, der havde som mission, at skabe smart og tidssvarende modetøj, der ikke bare skjulte den fyldige figur, men faktisk hyldede den. Meget er sket siden da, men der er ingen tvivl om at Zizzi har bevaret positionen som frontløber og brandet vil altid være nummer et indenfor trendy mode i plus size tøj

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Ingen kan, som Zizzi, designe til kurvede kvinder i alle aldre, brandet tilbyder virkelig meget til alle, både til dem der kan lide det klassiske og dem der følger modens tendenser nøje. Hver kollektion rummer så mange skønne styles, der kan kombineres på kryds og tværs. Der er næsten ikke den type tøj, som brandet ikke producerer, men især Zizzi jeans er meget populære. Alt har det snit og den pasform, som fungerer optimalt for piger med former. Det betyder absolut ikke at tøjet er spor anderledes, end det der er på markedet i små størrelser, eller at tøjet er poset og uformeligt. Der er blot lavet de små justeringer og intelligente tilføjelser, som er nødvendige til en fyldig figur.

Lige meget om det er basis-, hverdags- eller festtøj fra Zizzi, så er både stilen og kvaliteten i orden og matcher helt tilsvarende danske brands, der kun beskæftiger sig med mindre størrelser. Modsat meget andet plus size tøj, så er prisniveauet så rimeligt, at selv en større fornyelse af garderoben, ikke koster en formue.

Zizzi elsker kurver og derfor bliver du mere end godt og moderigtigt klædt på i deres design, men får også en følelse af, at være helt rigtig, lige som den du er og kvinder der hviler i sig selv med den selvopfattelse, vil altid være smukke.

Gratis Fragt over 499,-
Levering 1-2 dage
Nem returnering
Trustpilot 4.9 stjerner

Kurven er tom