Gratis Fragt over 499,- Hurtig levering Ingen Fysisk butik Stort udvalg af plussize tøj Kundeservice: Tlf. 70604943

Toppe og t-shirts str. 42-56

Gode plus size toppe og t-shirts skal naturligvis sidde godt og have den helt rigtige størrelse, dvs. de må hverken stumpe, stramme eller pose for meget. Vi har altid et flot udvalg af skønne toppe og t-shirts til store piger, der har de snit der klæder kurver og er fremstillet i lækre kvaliteter, som man kan ånde i.

I Butik Rikke udvælger vi hvert eneste produkt med kritiske øjne, for vi ved hvad store piger vil have og præcis hvad der klæder dem. Derfor forhandler vi kun toppe og t-shirts i store størrelser fra de allerbedste plus size brands.  

 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Styleguide plus size toppe og T-shirts

Er du en af de kvinder, der ikke synes at kunne finde den rigtige top eller T-shirt, fordi den enten er for stram på brystet, dine arme ser ikke godt ud i den, eller at man måske kan se dine kærlighedshåndtag i den, så er her et par gode råd til at finde den helt rigtige top eller T-shirt som plus size kvinde. Det er vigtigt at klæde dig efter din kropstype, og gør du ikke det, vil pasformen ikke være den rigtige, og du føler dig ikke godt tilpas. 

Kropstyper

Der er forskellige kropstyper. Måske passer du perfekt på en af dem – og måske passer du til 2 af dem og kan bruge rådene fra flere kategorier. 

Æbleform

Kvinder med æbleform har runde former og en talje, der er bredere end deres hofter og skuldre. Har du problemer med, at toppe sidder for tæt omkring din midte men er for store foroven, er du sandsynligvis æbleformet. Plus size toppe og T-shirts med V-hals er perfekte til kvinder med æbleform, fordi V-halsen trækker opmærksomheden væk fra midten af kroppen og trækker øjet opad. Derudover vil V-halsen også forlænge din hals og skabe en slankere illusion. 

Timeglasfigur

Kvinder med timeglasfigur har brede hofter og skuldre og en slankere talje. Denne kropstype er nem at shoppe for, og det er nemt at finde tøj, der passer til denne kropstype. Her skal du sætte fokus på dine kurver og gå efter toppe og T-shirts, der fremhæver din talje med ting som bælter eller bånd. 

Pæreform

Kvinder med pæreform har hofter, der er bredere end deres talje og deres bryst. Her skal du kigge efter plus size toppe og T-shirts, der trækker opmærksomheden væk fra hofterne og får det til at se ud som, at din overkrop er bredere. Det skaber symmetri. Kig efter toppe, der har en rund eller kantet hals med en eller anden form for udsmykning.  

Nu kan du fokusere på de toppe og T-shirts, der fremhæver dine fortrin. Vi har her et par ekstra tricks til, hvordan dine toppe vil se endda endnu bedre ud på dig. 

Du kan tage en tanktop på under din top. Tanktoppen vil virke udglattende på eventuelle buler og vil få din top til at sidde bedre. 

Du kan naturligvis bruge de farver, du har lyst til, men mørke farver så som sort, blå, dyb rød eller mørke lilla ser elegante ud og er med til at virke slankende.

 

 

 

Gratis Fragt over 499,-
Hurtig levering
Ingen Fysisk butik
Stort udvalg af plussize tøj

Kurven er tom