Gratis Fragt over 499,- Levering 1-2 dage + 15.000 glade kunder Nem returnering Kundeservice: Tlf. 70604943

NO. 1 by OX

Et af de nyeste skud på stammen inden for plus size tøj til kvinder er No. 1 by OX. Det nye tøjmærke er smukt, og det er dristigt. Det er farverigt, og så ligger tøjet i et prisleje, hvor de fleste kvinder kan være med. Der er fokus på komfort, for alle kvinder fortjener at føle sig tilpas - uanset form og størrelse. Tøjet fra No. 1 by OX er kendetegnet ved en behagelig og flot pasform, der på elegant vis fremhæver kvindekroppens naturlige skønhed. Kort sagt er No. 1 by OX et tøjmærke, der skaber glæde og bringer smil frem på manges læber.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Hvem står bag NO. 1 by OX?

Det er den altid livsglade og farverige Anette Oxenbøll, der står bag brandet. Anette Oxenbøll er folkekendt som bakkesangerinde, men er nu også sprunget ud som tøjdesigner. Selv klæder Anette Oxenbøll sig i flot og farverigt tøj, og det afspejler hendes nye, sprudlende tøjmærke også. For mange er Anette Oxenbøll lig med livsglæde, og det er netop det, No. 1 by OX handler om. Ingen kvinder skal nøjes med kedelige kjoler, outfits og designs, de ikke føler sig tilpasse eller glade i. Det støtter Butik Rikke naturligvis op omkring, og derfor forhandler vi et bredt, smukt og farverigt udvalg af kjoler, tasker, huer og bumbags fra skønne No. 1 by OX.

Flotte accessories, der pynter enhver kvinde

Det er ikke kun kjoler, som No. 1 by OX og Anette Oxenbøll har lanceret, for hvad er en smuk kjole uden en lækker taske eller bumbag? De fleste tasker og bumbags er fremstillet af skind og kan fås i farverige nuancer, men også i mere dæmpede farver. Nogle af taskerne er rå i udtrykket, mens andre er mere elegante og fine. Der er altså noget for enhver smag og noget til enhver lejlighed. Det burde altså være nemt at finde noget, der passer til en af de mange farverige kjoler. Huer er også noget af det, der får mange kvinder til at føle sig smukke. Samtidig giver huer varme i de kolde vintermåneder. Hos Butik Rikke forhandler vi også huer fra No. 1 by OX, hvor det særligt er de smukke strikkede huer, der er populære. De strikkede huer er fremstillet af en blanding mellem akryl og polyamide, og derfor har disse huer en god og stærk holdbarhed, uden at de går ned på elegance og lækkerhed.

Farverigt tøj til moderigtige kvinder

Anette Oxenbølls hang til god energi og farver smitter tydeligvist af på No. 1 by OX, og det er da heller ingen hemmelighed, at særligt kjolerne er farverige og sprudler af livsglæde. Farver kan nemlig noget helt specielt. Farver giver glæde, og det smitter af på andre, så hvorfor ikke klæde sig i farverigt tøj? Du vil formentligt opleve glæden og den sprudlende energi, og måske kan du være med til at inspirere andre kvinder til at gå med flere farver. Svaret fra mange lyder dog, at tøj i dæmpede farver er det sikre og nemme valg. Men nogle gange handler det om at tage en chance, også når det gælder tøjvalg. Måske bliver du lige så livsglad og bidt af farver som Anette Oxenbøll? Det er i hvert fald et forsøg værd.

Lækker pasform og mange størrelser

Ud over de flotte farver og lækre materialer sidder pasformen også lige i skabet. De mange smukke kjoler har eksempelvis den skønneste pasform, der får det bedste og smukkeste frem i enhver kvinde. Samtidig er kvaliteten god, og tøjet er meget bekvemt. Du er altså garanteret en skøn oplevelse med tøj fra No. 1 by OX, der er designet således, at det kan bruges til både hverdag og fest. Det handler blot om at style outfittet, så det passer til anledningen. Anette Oxenbøll har desuden sørget for, at tøjet passer til kvinder i mange forskellige størrelser og former. Størrelserne går nemlig fra str. 38 til 56, for ingen kvinder skal nøjes med kedeligt tøj - alle fortjener det lækre tøj fra No. 1 by OX.

Gratis Fragt over 499,-
Levering 1-2 dage
+ 15.000 glade kunder
Nem returnering

Kurven er tom