Gratis Fragt over 499,- Levering 1-2 dage Nem returnering Trustpilot 4.9 stjerner Kundeservice: Tlf. 70604943

Bukser og jeans str. 42-56

Vores brede udvalg af bukser og jeans str 42-56, gør det nemt at finde den helt rigtige model, der bare sidder som den skal og er rar at have på.

Vi har altid masser af storpige bukser og jeans på lager, der er udviklet og designet med henblik på de særlige krav som en fyldig figur stiller. Stilen er helt i tråd med den som bukser og jeans i de gængse størrelser har, men der er typisk lidt ekstra vidde og den gode talje, som gør en vital forskel for pasformen. 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Styleguide plus size bukser og jeans

Det kan være et problem for mange plus size kvinder at finde det rigtige fit, når de er på udkig efter bukser og jeans. Mange gange er taljen skåret for lavt og sidder ikke godt på maven og bagpå. Det kan være svært ikke at skulle trække bukserne op, hver gang du har siddet ned. Du kan heller ikke bruge bælter, fordi bukserne sidder så lavt. En anden udfordring er at finde bukser, der hverken er for løse eller stramme. Du finder måske et par, der sidder godt på benene, men ikke i taljen – eller vise versa. Det er derfor altid en god ide at shoppe efter deciderede plus size mærker.

Et par gode jeans eller bukser bør forlænge dine ben, gøre dig slankere, vise dine kurver på en god måde – og så skal de være komfortable. Det er da ikke for meget at spørge om vel?

Når først du kender din facon og ved, hvad du skal gå efter er det ikke så svært. Måske finder du også et plus size mærke, du generelt går efter. Se f.eks. de lækre bukser og jeans i store størrelser fra Adia.

 

Æbleform

Har du æbleform, bør du gå efter mørke jeans og bukser med en høj talje, der kan holde maven inde og give dig mere facon. Sørg blot for, at de stadig er komfortable og ikke gnaver, når du sidder ned. Du kan gå efter boot cut jeans, da de giver dig balance. Undgå for meget stræk i stoffet, da du har brug for, at bukserne giver dig mere facon.

 

Timeglasfigur

Timeglasfigur er den letteste at klæde sig efter. Her har du brug for nogle bukser eller jeans, der sidder godt i taljen og på hofterne. Bukser med stræk er her et godt valg, da de viser dine former. Du kan gå efter bukser med vidde forneden. Du kan også gå efter skinny jeans, men så ser de bedst ud med et par hæle.

 

Pæreform

Har du pæreform, bør du gå efter mørke jeans eller bukser sammen med en lysere top, da det skaber balance. Du bør undgå posede jeans, da de vil gå dig til at se større ud. Gå efter klassiske boot cut jeans og bukser. Typisk ser bukser og jeans med større lommer bedst ud.

 

Vælg mørke farver

Når du er på udkig efter plus size bukser og jeans, er det bedst at shoppe efter mørke farver eller mere neutrale farver som, hvid, brun, beige, denim, navy etc., da de vil få dig til at se mindre ud.

Gratis Fragt over 499,-
Levering 1-2 dage
Nem returnering
Trustpilot 4.9 stjerner

Kurven er tom