Gratis Fragt over 499,- Hurtig levering Ingen Fysisk butik Stort udvalg af plussize tøj Kundeservice: Tlf. 70604943

Bluser og skjorter

Cassiopeia bluser og skjorter er i en liga helt for sig selv, det mærker man straks man prøver dem på for første gang. Ikke uden grund er det blevet rigtig mange store pigers foretrukne tøjmærke og det er også bare fremragende design til kvinder med kurver. Alt er gennemtænkt og udviklet med henblik på, hvad der klæder en feminin og fyldig figur allerbedst. Nye kollektioner kommer løbende på gaden og de lækre bluser og skjorter laves i størrelse 42 til 56, lige som alt det andet fantastiske plus size modetøj fra dette skønne, curvy brand, der stadig ikke er kendt af så mange, men som vi spår en stor fremtid.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Cassiopeia laver tøj i store størrelser i takt med tiden og til alle typer kvinder, så vil du gerne være velklædt, men ikke ønsker flamboyante looks, der stikker helt af fra mængden, så får du her den fine balance mellem god stil og funktionalitet, som de fleste moderne kvinder værdsætter og går efter. Bluser og skjorter der flatterer din figur, men også fungerer. Snit, farver og prints der ikke larmer, men er pæne og brugbare i de fleste situationer. Kollektionerne har noget for enhver smag, men den gennemgående tråd er altid stilfuld, enkel og aktuel.

Pasformerne er målrettet plus piger og deres behov for velsiddende bluser og skjorter. Her er altså ikke tale om mindre snitmønstre fra designernes skuffe, der hurtigt er blevet opskaleret, men autentisk plus size tøj, lavet fra bunden. Modetøj der faktisk er designet udelukkende til at skulle klæde og passe runde former perfekt. Lidt ekstra længde eller vidde, et par læg og andre detaljer, de helt rigtige steder, gør altid en enorm forskel. Med andre ord, Cassiopeia springer aldrig over hvor gærdet er lavest i deres produktion. Intet er tilfældigt eller sjusket. Alt hvad de leverer, er gennemarbejdet i mindste detalje og fyldt med omtanke for dig.

Udvalget af Cassiopeia bluser og skjorter er bredt og spænder fra de helt casual og hyggelige til de mere formelle og festlige overdele. Den gode og dejlig enkle stil gør stylingen ukompliceret og bluserne og skjorterne anvendelige på mange forskellige smarte måder. Brandet inspirerer til at være kreativ, lege lidt med dagens outfit og gerne skabe din helt egen stil med deres items. Mode behøves ikke være så kompliceret og krukket, men skal kunne bruges og nydes uden besvær, kunne være mantraet.

Man får hvad man betaler for, mener de fleste, men det er i dette tilfælde en sandhed med modifikationer. Du får utrolig meget for dine penge, når du køber Cassiopeia. Virkelig høj kvalitet til meget lave priser. Metervarerne er udsøgte og lækre. Forarbejdningen er upåklagelig. Så lad dig ikke narre af det lave prisniveau, for der er bestemt ikke gået på kompromis med kvaliteten eller noget andet.

Du finder altid de nyeste bluser og skjorter fra Cassiopeia hos os og der kommer hele tiden nyheder på hylderne, men tøv ikke med at bestille, for der er virkelig rift om de lækre overdele til de fabelagtig gode priser.

 

Gratis Fragt over 499,-
Hurtig levering
Ingen Fysisk butik
Stort udvalg af plussize tøj

Kurven er tom