Gratis Fragt over 399,- Hurtig levering Fysisk butik på Samsø Stort udvalg af plussize tøj Kundeservice: Tlf. 86590621

Cassiopeia bukser

Cassiopeia bukser er absolut nogle af de bedste plus size damebukser på markedet og i en klasse helt for sig selv, det mærkes straks, man prøver dem. Rigtig mange store piger sværger til netop disse bukser og vælger altid dem fremfor bukser fra andre curvy brands, hvilket vi sagtens kan forstå. Vi vil her uddybe hvorfor netop disse bukser er så fantastisk gode.

Det danske tøjmærke Cassiopeia laver simpelthen fantastisk design til kurvede kvinder. Der ligger stor erfaring og mange tanker bag udviklingen af hvert eneste stykke tøj og alt bliver skabt med et skarpt øje for, hvad der bedst fungerer til de fyldige og feminine figurtyper, så de fremstår allersmukkest. Cassiopeia bukser fås i størrelse 42 til 56, præcis som alt andet flot, plus size tøj fra dette, vidunderlige brand. I løbet af året kommer der løbende nye kollektioner, der indeholder alt hvad man kan ønske at iklæde sig fra top til tå.

Modsat meget andet modetøj i store størrelser, så er Cassiopeias pasformer specifikt målrettet den runde figur med henblik på, at deres bukser skal være ekstremt velsiddende. Her er ikke tale om opskalerede mønstre, men snit og detaljer udviklet helt fra bunden af de dygtige designere. Gennemtænkt og -bearbejdet med en enorm viden om netop deres målgruppes specifikke behov.

Cassiopeias bukser er helt efter tidens trends og kan bruges af alle typer kvinder, der ønsker at være velklædte uden at det bliver på bekostning af komforten. Brandets designs rammer altid lige dér, hvor der er lige dele god stil og funktionalitet, Præcis der, hvor de fleste kvinder har det bedst og ser smukkest ud. Bukser der klæder din figur, men også fungerer upåklageligt, fordi de har det perfekte fit og look.

Udvalget af Cassiopeia bukser dækker et hvert behov for jeggins, leggins, denimbukser, twillbukser, coatede bukser eller andre moderne benklæder med eminent, curvy fit. Metervarerne er altid eksklusive og strækbare, så du er garanteret slidstyrke og masser af bevægelsesfrihed, uanset om materialet er jersey, denim, twill eller nogle andre kvaliteter. Du kan få bukser til både dit hverdagsliv og festlige stunder. De fleste bukser kan også sagtens twistes lidt med stylingen, så de kan bruges i flere forskellige sammenhænge. Tilsætter du f.eks. et par frække stiletter til dine Cassiopeia jeans, så har du hurtigt et par festbukser.

Sammenhængen mellem pris og kvalitet kender de fleste, men den holder absolut ikke i dette tilfælde. På trods af lave priser, så er kvaliteten helt i top. Her er ikke gået på kompromis med noget som helst. Metervarerne er gedigne og forarbejdningen kan der ikke sættes en finger på.

Hos os får du altid de nyeste bukser fra Cassiopeia og der kommer hele tiden nyheder på lager. Succeser tåler altid en gentagelse, så de mest populære buksemodeller syes typisk igen og igen, derfor kan det være en god idé at bide mærke i navnet, hvis du har fundet en favorit. Cassiopeias buksemodeller har altid et kvindenavn, ”Susan”, ”Katrine” eller lignende, så de er ikke så svære at huske. Vi anbefaler at du ikke venter for længe, men bestiller hurtigt, da der altid er rift om de fantastiske bukser til de super gode priser.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier
Gratis Fragt over 399,-
Hurtig levering
Fysisk butik på Samsø
Stort udvalg af plussize tøj

Kurven er tom