Gratis Fragt over 399,- Hurtig levering Fysisk butik på Samsø Stort udvalg af plussize tøj Kundeservice: Tlf. 86590621

Modetøj

Modetøj til kvinder og piger er det, vi kan. Smart og velklædt er det, du vil være. Det er et godt mix, ikke? Du finder her eksklusivt og anvendeligt modetøj, der er kendetegnet ved høj kvalitet og absolut i tidens trend. Ung pige eller moden kvinde? Modetøj kender egentlig ingen alder, vel? Er du, som vi er, betyder priser også noget - og du vil kunne nyde, at vi jævnligt har særlige tilbud og udsalg af modetøj til piger. Se dig omkring:

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

I Butik Rikke finder du et helt univers af lækkert og topaktuelt modetøj til voksne kvinder. Alle vores brands designer og udvikler tøj, der passer perfekt til den modne figur og de høje krav, som erfarne og selvsikre kvinder stiller til pasformen, kvaliteten og udtrykket i påklædning. Vi har de brands der gør det let at kombinere forskelligt tøj og skabe sin helt egen personlige stil.

Har du lidt kurver, så kan du også sagtens få modetøj i store størrelser i Butik Rikke. Vi er nemlig stolte forhandlere af de førende brands indenfor plus size modetøj. God stil har absolut intet med størrelsen at gøre, hvis bare man har nem adgang til modetøj der passer og det får alle i Butik Rikke.

Butik Rikke er først og fremmest modetøj, men har også en masse andet godt til garderoben. Den helt klassiske stil, der er hævet over modens luner, har vi naturligvis også altid på lager. Ligesom basis tøj, de uundværlige styles som bare bruges igen og igen, også er en helt naturlig del af vores udvalg. I butikken finder du også det fodtøj og tilbehør, der medvirker til at sætte den helt rigtige prik over dit tøj

Gratis Fragt over 399,-
Hurtig levering
Fysisk butik på Samsø
Stort udvalg af plussize tøj
Vi benytter cookies for at give dig en bedre oplevelse på shoppen.

Kurven er tom

Vi benytter cookies for at give dig en bedre oplevelse på shoppen.