Gratis Fragt over 499,- Levering 1-2 dage Nem returnering Trustpilot 4.9 stjerner Kundeservice: Tlf. 70604943

Kjoler og tunikaer str. 42-56

Der er ikke noget smartere til en fyldig og feminin figur end kjoler og tunikaer til store piger. Vi har altid et kæmpe udvalg af dejlige kjoler og tunikaer i størrelse 42-56, med den helt rigtige plus size pasform, der hverken poser eller strammer for meget.

Alt efter din figur og stil, finder du her i webshoppen let den storpige kjole eller tunika, der passer til dig og som du vil trives og føle dig godt tilpas i.

 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Styleguide plus size kjoler

Det er heldigvis i dag muligt at få smukke plus size kjoler fra mange designere. Når du shopper efter en plus size kjole, er det vigtigt at holde din facon for øje, for jo mere du tager hensyn til din facon, jo bedre vil kjolen se ud på dig.

 

Æbleform

Her har du det meste af din vægt på midterpartiet og brystet, og det er derfor vigtigt at fremhæve hofter og ben, når du køber en kjole. Gå efter et materiale, der sidder løst på maven – det kan være silke eller bomuld. Gå også efter kjoler med et lille mønster modsat kjoler med et mere stort og prangende mønster. Et lille mønster vil give illusionen af længde i stedet for bredde. Ved at fokusere på mørkere farver vil en æbleformet kvinde også få fordel af at fremstå mindre, end hun er. Undgå læg, lommer etc. i taljen.

 

Pæreform

Har du pæreform, bør du gå efter kjoler, der fremhæver din overkrop og nedtoner din underkrop. En kjole, der har en eller form for detalje eller interessant halsudskæring – eventuelt med pynt – er et godt valg for en plus size pæreformet kvinde, da det trækker opmærksomheden væk fra din tungere underkrop og trækker øjnene op mod dine smalle skuldre og hals. Et andet godt valg for en plus size kjole for kvinder med pærefacon er kjoler, der er bundet i nakken. Dette er et godt valg, hvis du kigger efter en sød sommerkjole. Stropløse kjoler eller kjoler med spaghettistropper er også et godt valg, da de sætter fokus på skuldrene og får kroppen til at se mere afbalanceret ud.

Dernæst kan du fokusere på taljen. En høj talje – også kaldet Empire fit – er et godt valg, da de typisk er mere fittede foroven og mere løse forneden. Du kan også gå efter kjoler i A-facon.

 

Timeglasfigur

Timeglasfigur er nemmere at klæde sig efter, da det er den mest velproportionerede facon. Kjoler, der sidder tæt, er flatterende, da du så viser din talje frem. Kjoler med bælter er også en god ide. Gå efter kjoler, der har for eksempel V-hals eller bådhals, da de forlænger kroppen og også er med til at sætte fokus på taljen. Længden på kjolen skal være lige over knæet eller længere, da det også er med til at fremhæve taljen. 

 

Generelt

Udover at se på din facon bør du også tage hensyn til din højde – især hvis du ikke er særligt høj og plus size. Hold dig til et enkelt design, og hvis du  ønsker mønster i din kjole, så gå efter kun et lille print.

Gratis Fragt over 499,-
Levering 1-2 dage
Nem returnering
Trustpilot 4.9 stjerner

Kurven er tom