Gratis Fragt over 499,- Hurtig levering Ingen Fysisk butik Stort udvalg af plussize tøj Kundeservice: Tlf. 70604943

Rieker

Rieker sko er lavet af en af de helt store og meget velansete tyske skoproducenter og deres sko, støvler og sandaler forhandles i hele Europa. Brandet har en meget lang og stolt tradition for det fine håndværk, som det er at designe, udvikle og fremstille fodtøj af høj kvalitet, der ikke bare er smart men også er virkelig rart at gå i. Rieker er altid leveringsdygtige i moderne sko, der har en formidabel stødabsorbering, som ikke bare er behagelig for fødderne men også er gavnlig for knæ, hofter og ryg.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Uanset om du har små skavanker og problemfødder eller ej, så er Rieker helt afgjort værd at stifte bekendtskab med, hvis du ikke allerede er opmærksom på dette hæderkronede brand. De første Rieker sko så dagens lys allerede i 1874. Siden har der naturligvis været en del produktudvikling, men det er bl.a. den store erfaring, der ligger bag deres produkter, som medvirker til at gøre dem ganske særlige og virkelig anerkendte. Kodeordene er kvalitet, komfort og klasse.

Dine fødder vil elske Rieker, og brandets stil er alligevel hverken ordinær eller for ”fodformet”. Alle brandets kollektioner er både helt moderne og med ganske klassiske elementer, der fungerer godt sammen med de aktuelle trends og let kan kombineres til smarte looks. Designerne har fingeren på pulsen og kombinerer altid udtryk og funktionalitet på en meget elegant facon. Rieker er gennemført tysk kvalitet med sans for de vigtige små detaljer. Blødt læder, der er smukt forarbejdet og med korrekt og nænsom behandling vil holde sig pænt for altid.

Hold godt øje med Rieker støvler, sko og sandaler, hvis du vil slippe helt for ømme fødder og gerne vil have moderigtig kvalitetsfodtøj, som er til at betale sig fra. Rieker kan nemlig sagtens holde dig på benene hele dagen og på dansegulvet natten lang, hvis det kræves.

Gratis Fragt over 499,-
Hurtig levering
Ingen Fysisk butik
Stort udvalg af plussize tøj

Kurven er tom