Gratis Fragt over 499,- Levering 1-2 dage + 15.000 glade kunder Nem returnering Kundeservice: Tlf. 70604943

Plus size tøj

Der er mange spørgsmål som for eksempel:
Hvad er plussize? Hvilke størrelser er plussize? Betyder plus size det samme som "store størrelser"? Er det kun tøj til store kvinder / piger? Og mange flere.

Plussize er størrelserne 42 til 56 - og det er altså ikke os, der har bestemt, at det er plussize! I vores øjne er alle størrelser gode størrelser - og kurvede piger og kvinder er jo altså også bare dejlige! Derfor har vi tøj i store størrelser - eller plussize om du vil - i vildt lækkert design.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Er plus size kun tøj til store kvinder?

Det kan godt virke lidt 'damet' at kalde det "tøj til store kvinder" - for hvorfor er det ikke tøj til store piger? Og der kan vi altså sige: Jo. Plus size tøj er BÅDE tøj til store kvinder og tøj til store piger. Det kommer alt sammen an på, hvordan du ser dig selv - vi vil bare prøve at have de absolut bedste brands som alle laver fantastisk mode, der aldrig bliver kedeligt og passer perfekt ind i den danske kvindes garderobe! Det er for eksempel mærker som Cassiopeia, Only Carmakoma,  ZoeyZhenzi og Zizzi, vi er glade for at vise dig her. Og det er altså tøj, der bare er perfekt til store kvinder (og piger) eller bare alle os med lidt ekstra på sidebenene! Tag selv et kig herunder - vi har delt det hele op for dig, så det er nemt og overskueligt at gå til:

Det bedste plussize tøj

Det bedste tøj til kvinder / piger i store størrelser, lige meget om det er kjoler, bukser eller andet, understreger de fortrin enhver figur har og slører de mindre perfekte træk på en smuk måde. Plus size tøj til piger (eller kvinder) skal ikke være anderledes i udtrykket, end det tøj som de helt slanke piger bruger, men snittet skal altid være tilpasset de flotte linjer og styrker, som en stor kvindekrop altid har.

Hos Butik Rikke forhandles kun markedets bedste brands, der har specialiseret sig i at designe moderigtigt dametøj til større kvinder, der vil have stil og kvalitet for pengene og ikke vil lade sig nøje med et begrænset udvalg eller design, der ikke gør noget godt for en fyldig figur.

Ægte skønhed - lækker kvalitet

Skønhed kommer indefra og når man har det godt med sig selv, så kan det virkelig ses og mærkes af andre. Man får det bedst med sig selv, hvis man er klædt smart på og i overensstemmelse med både situationen, figuren og personligheden. Plus size piger ved om nogen, hvilken betydning påklædningen har for selvtilliden. Kurvede kvinder går også op i mode og ønsker ikke at halte bagefter tidens trends. Det er tøjbranchen langt om længe ved at få øjnene op for. I dag findes der mere og bedre plus size mode at købe, end for bare få år siden. Alligevel er lækkert og moderne tøj til store kvinder / piger sjældent let at finde lokalt og det kan gøre shopping til en trist fornøjelse, hvis man ikke lige følger standard målene.

I Butik Rikke bliver alle ønsker om moderne og lækkert dametøj i størrelse 42-56 opfyldt. Her er både gode elementer til basisgarderoben, klassiske styles og alt det der hitter lige nu, på hylderne. Stilen er helt aktuel og matcher altid tidens trends og de krav som store størrelser stiller. Selvom der er skarpt fokus på kvalitet i design og materialer, kan alt tøjet erhverves til yderst rimelige priser

De bedste plus size mærker til store piger

Vi prøver her hos Butik Rikke altid at føre det bedste plus size tøj - og det betyder selvfølgelig også, at vi skal have de bedste mærker! Derfor kan du her på siden finde alt fra Zoey til ONLY Carmakoma tøj. Og det selvfølgelig til landets bedste priser.

Hvis du har lyst til at se alle vores fantastiske mærker, kan du altid gå til vores brand-side, som vi altid vil holde opdateret, når vi får nye mærker ind i sortiment!

 

 

Gratis Fragt over 499,-
Levering 1-2 dage
+ 15.000 glade kunder
Nem returnering

Kurven er tom