Gratis Fragt over 399,- Hurtig levering Vi har fysisk butik på Samsø Vi har også plussize tøj Kundeservice: Tlf. 86590621

Kaffe

Den store danske modekoncern DK Company står bag mange af de bedste brands lige nu. Kaffe er bare et af dem, men afgjort et brand, der er værd at bide mærke i og gå målrettet efter. Den første kollektion kom på gaden i 2004 og siden har Kaffe vokset sig stort og formået at indtage en solid placering helt i toppen af den danske modebranche og forhandles også internationalt i adskillige forretninger og stormagasiner.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Kaffes målgruppe er bred og designet tiltaler mange typer voksne kvinder, der holder af tøj, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken stil eller kvalitet. Sortimentet spænder over alt slags tøj og accessories. Det hele fanger tidsånden og lever 100 % op til Kaffes målsætning om at være et moderne og prisvenligt brand til kvalitetsbevidste kvinder. 

Stilen er enkel og smagfuld, lidt casual og meget anvendelig. Det er ganske enkelt tøj, som er flot og feminint, men tager hensyn til en travl moderne kvindes hverdag, fordi det er nemt at style og rart at gå i. Kaffes mønstre og pasformer er optimale og derfor populære. Flere styles er gået hen og blevet elskede klassikere, der efter trofaste kunders krav produceres sæson efter sæson i nye farver og prints. På trods af enkelte og efterspurgte gengangere, er hver kollektion helt unik og indeholder et flot sortiment af bluser, skjorter, nederdele, kjoler, cardigans, jakker og alt andet, som et hjerte der banker for mode kan ønske.

Sammenlignet med meget andet tøj i samme prisklasse, så giver Kaffe ”good value for money”. Prisniveauet er lavt, for den fremragende kvalitet, men tøjet er også virkelig holdbart i stilen og som regel noget som kan bruges sæson efter sæson. En mindre investering i f.eks. en klassisk nederdel fra Kaffe, vil derfor ende med at give et kæmpe afkast.

Gratis Fragt over 399,-
Hurtig levering
Vi har fysisk butik på Samsø
Vi har også plussize tøj
Vi benytter cookies for at give dig en bedre oplevelse på shoppen.

Kurven er tom

Vi benytter cookies for at give dig en bedre oplevelse på shoppen.