Gratis Fragt over 399,- Hurtig levering Vi har fysisk butik på Samsø Vi har også plussize tøj Kundeservice: Tlf. 86590621

Cream

Cream hører til blandt den absolutte creme af dansk damemode og er derfor også meget efterspurgt internationalt, derfor er brandet ikke bare populært her i Danmark, men forhandles i mange lande. Cream blev grundlagt i 2004 og fik, med god grund, hurtigt succes og masser af velfortjent anerkendelse vidt omkring.

Cream tøj designes til moderne kvinder, der holder af at følge de nyeste trends nøje, men også gerne lader deres egen stærke personlighed skinne igennem i deres påklædning. Cream har sin helt egen feminine og let genkendelige stil. Udgangspunktet er ”luksus boheme” og alt, hvad brandet producerer er ekstravagant og skabt med en naturlig portion kreativ legesyge. Dette kommer bl.a. til udtryk i en stor detaljerigdom og spændende eksperimenter med snit, farver og mønstre, uden at tøjet dog nogensinde bliver alt for specielt eller overpyntet. Designerne bag Cream har en yderst veludviklet sans for at skabe tøj, hvor der opretholdes en meget smuk, skandinavisk balance mellem et unikt udtryk og en fremragende funktionalitet.

Flere gange om året lancerer Cream nye kollektioner, altid med den samme lækre og innovative stil, der er så tiltalende og feminin. Pasformerne er gennemarbejdede og kvaliteten efterlader aldrig nogen ønsker, hverken i selve forarbejdningen eller metervarerne. Alle styles skabes med henblik på gode linjer og flatterende snit, der fremhæver den voksne kvindes former på fornemmeste vis.

Tøj fra Cream ligner en million, men koster faktisk ikke ret meget, så er du typen der efterspørger raffineret modetøj af den bedste kvalitet, der ikke ruinerer dig, så hold godt øje med dette brand. På trods af de ret lave priser, skal du ikke bekymre dig om, hvordan tøjet er blevet produceret, det har Cream nemlig allerede gjort for dig. Det betyder at alt Cream tøj bliver fremstillet med ansvarlighed under ordentlige vilkår og uden at miljøet bliver belastet.

Gratis Fragt over 399,-
Hurtig levering
Vi har fysisk butik på Samsø
Vi har også plussize tøj
Vi benytter cookies for at give dig en bedre oplevelse på shoppen.

Kurven er tom

Vi benytter cookies for at give dig en bedre oplevelse på shoppen.