Gratis Fragt over 499,- Levering 1-2 dage Nem returnering Trustpilot 4.9 stjerner Kundeservice: Tlf. 70604943
BH med stor skålMatchende trusser fås ogsåTrofé Julia blonde vatteret BH hvidTrofé Julia blonde formstøbt BH offwhiteTrofé Julia blonde formstøbt BHFineste off white nuance

Trofé Julia blonde BH offwhite 10270

Varenr. 3563
fra Trofé
På lager
DKK 239,00

Trofé Julia blonde BH offwhite

En smuk formstøbt vatteret BH fra Trofé. En BH med en sofistikeret og feminin detalje i form af blonde. BH'en giver dig en flatterende pasform og samtidig tilføjer den et strejf af elegance til dit undertøjssortiment.

BH'en har en fantastisk formstøbt konstruktion, der giver en jævn og glat silhuet under tøjet og sikrer en behagelig pasform. Den er også udstyret med en fortryllende midterfrontdetalje med skinnende rhinsten, der tilføjer en ekstra touch af glamour og fanger øjet.

Stropperne er regulerbare, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse pasformen efter dine præferencer og kropsform. Dette sikrer en individuel og komfortabel pasform hele dagen.

Med denne smukke sorte formstøbte BH fra Trofé kan du kombinere stil, komfort og elegance i dit undertøj. Den er en alsidig og tidløs tilføjelse til din lingerisamling, der vil give dig både selvtillid og en følelse af feminin skønhed.

Materiale:
82% polyamid og 18% elastan.

Modellen har denne trusse på: Trofé Julia brazilian trusse offwhite

 

Gratis Fragt over 499,-
Levering 1-2 dage
Nem returnering
Trustpilot 4.9 stjerner

Kurven er tom