Gratis Fragt over 499,- Levering 1-2 dage + 15.000 glade kunder Nem returnering Kundeservice: Tlf. 70604943
Trofé Julia BH offwhite 10170Trofé Julia vatteret BH offwhiteTrofé Julia BH offwhiteTrofé Julia BH offwhite flot lingeriTrofé Julia plussize BH offwhite 10170Trofé Julia BH offwhite set bagfraStøtter barmen så fintBH med fantastisk fitAbsolut vidunderligt curvy lingeriBH i Rigtig klassisk look

Trofé Julia BH offwhite 10170

Varenr. 3562
fra Trofé
På lager
DKK 229,00

Trofé Julia BH offwhite

Denne smukke Julia BH fra Trofé er en elegant og feminin BH, der kombinerer stil med komfort. BH'en har vatterede skåle, der giver en behagelig og flatterende pasform, samtidig med at de giver støtte til brystet.

BH'en har en fortryllende detalje i form af en blondekant under skålene og i ryggen, hvilket tilføjer et ekstra feminint og sofistikeret udtryk. Blonden giver en subtil og delikat æstetik til BH'en.

Stropperne på denne BH kan reguleres, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse pasformen efter dine præferencer og kropsform. Dette sikrer en individuel og behagelig pasform hele dagen.

Med denne smukke Julia BH fra Trofé kan du føle dig både stilfuld og komfortabel. Den kombinerer vatterede skåle, en feminin blondekant og justerbare stropper for at skabe en BH, der både er smuk og funktionel.

Materiale: 82% polyamid og 18% elastan.

Gratis Fragt over 499,-
Levering 1-2 dage
+ 15.000 glade kunder
Nem returnering

Kurven er tom