Gratis Fragt over 499,- Levering 1-2 dage + 15.000 glade kunder Nem returnering Kundeservice: Tlf. 70604943

Zoey

ZOEY er et forholdsvist nyt og ekstremt spændende plus size brand fra Danmark. Der er mange anderledes og forfriskende tanker bag konceptet og klare holdninger omkring, at god stil IKKE handler om størrelse, - noget de gængse modebrands og designere ellers længe har forsøgt at bilde kvinder over hele Verden ind. Her er absolut ikke tale om et typisk plus size mærke, for tøjet fremstilles faktisk fra størrelse 38 – 56 og henvender sig derfor bredt til kvinder med mange forskellige figurtyper.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Zoey modetøj uanset størrelse

De erfarne kræfter bag ZOEY ønsker at indfri den moderne, selvsikre og stilbevidste kvindes ønsker til påklædning, så det i fremtiden skal være helt slut for plus size piger med at lade sig nøje, men altid være muligt at få samme store udvalg af topaktuel og stilfuld mode, som slanke veninder til enhver tid har kunnet få.

Zoey skaber plus size dametøj med høj klasse og unik stil, så også kurvede kvinder får nem adgang til de looks, der underbygger deres sande temperament og flotte former. Der er store og sympatiske tanker bag konceptet, der udmønter sig i løbende kollektioner med alt hvad hjertet kan begære af skønt tøj. Zoey bluser, skjorter, overtøj, bukser, jakker, jumpsuits, kjoler, tunikaer, nederdele, strik, cardigans, toppe, T-shirts og tilbehør er i en liga helt for sig selv. Mode fra øverste hylde, der ikke tåler sammenligning med ret meget andet dametøj på markedet lige nu.


Fashion has no size, lyder Zoeys filosofi og det er klar snak, som vi kan lide og tilslutter os 100 %. Diskrimination er so last season og alle kvinder er smukke, på hver deres særlige, skønne måde. At produkterne så også har fantastiske pasformer og er fremstillet i de bedste kvaliteter, gør os bare endnu mere begejstrede. Designerne kan noget helt særligt med silhuetter og ved lige præcis, hvad der klæder kurver allerbedst. Ingen uformelige sække eller flagrende telte, men altid lækre linjer og elegant fokus på de forcer en fyldig, kvindefigur naturligt har. Kort og godt, tøj man føler sig præcis så smuk i, som man er.

Zoey har sin helt egen stil, den er svær at beskrive, men skal simpelthen bare ses og opleves på kroppen. Tøj helt i tråd med tidens trends og fremfor alt feminint, men altid med et råt og unikt twist. Ren casual elegance, der passer fremragende til modebevidste kvinder i alle aldre. Kollektionerne rummer både items med klassisk appel og et lidt afdæmpet udtryk, men også tøj, til dem der nægter at gå i et med tapetet og gerne vil skille sig ud på en stilfuld måde.

Til alle anledninger

Moderne prints, gode farver og innovative detaljer giver tøjet et ekstra eksklusivt look. Ingen mestrer de lækre finesser, som Zoey. Langt mere luksus og flot finish, end man ellers ofte er forvent med i dametøj i store størrelser. De helt ufatteligt flotte prints bruges typisk i flere styles, så ser du en smart nederdel med fint mønster, vil der som regel også være mulighed for at få andre items eller kombinere og skabe et smart ”all over print” sæt.

Job, fritid og fest, - Zoey har det perfekte tøj året rundt. Meget vil sagtens kunne bruges til det hele, hvis du styler kreativt, tør gå nye veje og tænker lidt ud af boksen. Tøjet er designet til at blive brugt, du bestemmer helt selv hvordan. Vær tro mod dig selv og elsk din krop.

Zoey plussize til den kvalitetsbevidste

Tøjstørrelserne går fra XS (38/40) og til XL (54/56). Snit, pasform og materialer opfylder til fulde de lidt særlige krav, som kurver automatisk stiller. Funktionalitet er garanteret og metervarerne er bløde, elastiske og behagelige. Yderst velsiddende og meget komfortabelt tøj, der er helt igennem rart at have på og bevæge sig i. I fremstillingen er det blevet taget hensyn til miljøet, så det er også modetøj, der kan bæres med ren samvittighed.

Vi er ikke i tvivl om Zoey er trådt ind på modescenen for at blive. Brandet udfylder et kæmpe hul, der har eksisteret alt for længe her. Succesen har været markant fra de første spæde skridt og vi er stolte af at have været med lige fra begyndelsen. Vi får hele tiden nyt tøj fra Zoey på hylderne og sætter en ære i af have et stort og bredt sortiment af dette formidable plus size tøj til dig.

Gratis Fragt over 499,-
Levering 1-2 dage
+ 15.000 glade kunder
Nem returnering

Kurven er tom