Gratis Fragt over 399,- Hurtig levering Vi har fysisk butik på Samsø Vi har også plussize tøj Kundeservice: Tlf. 86590621

Vila

Vila er et dansk brand, der kigger langt ud over den lille lokale andedam. Inspirationen til Vilas kollektioner hentes på gaderne og modemesserne i Verdens metropoler og derfor har tøjet en international og innovativ karakter. Vila tøj designes specifikt til stilbevidste kvinder, der tør gå nye veje og ikke er bange for at skille sig ud fra mængden.

Vila holder sig altid helt ajour med de nyeste trends indenfor stil, farver og mønstre. Kollektionerne giver rigtig god mulighed for selv at være kreativ og sammensætte sit eget personlige look. De senere år, er det blevet populært, at mikse billige og dyre items fra forskellige brands. Vila har både en kvalitet og et prisniveau, der gør deres tøj til fremragende elementer til denne personlige og spændende leg med looks. Det er brandets holdning, at kunderne selv skal være medskabere af moden og ikke bare følge den slavisk.

Udvalget af Vila kjoler, bukser, skjorter m.m. er bredt og alt kendetegnes ved en enkel og elegant stil, der tiltaler en bred aldersgruppe. Skønt og feminint tøj til moderne kvinder, der ikke vil nøjes med at være pyntedukker, men tænker selvstændigt og kreativt. Vila laver faktisk alt det tøj du behøver i hverdagsgarderoben, - også gode basis styles. Tøjet er skabt til at blive brugt og holde til mange ture i vaskemaskinen. Skal der være fest, så er brandet også leveringsdygtige i flotte Vila blazere, kjoler og andet tøj, der vil gøre sig fremragende til finere anledninger sammen med dine egne accessoires og stilletter.

Tøj fra Vila har en lang holdbarhed, både i kvaliteten, men også i det enkle udtryk, der ikke har nogen udløbsdato, sagtens kan bruges flere sæsoner. Priserne er absolut tiltalende og opmuntrer til at tage chancer og eksperimentere lidt med at udvikle unikke looks. Hent inspiration i Vilas feminine univers og brug deres tøj på din egen måde.

Gratis Fragt over 399,-
Hurtig levering
Vi har fysisk butik på Samsø
Vi har også plussize tøj
Vi benytter cookies for at give dig en bedre oplevelse på shoppen.

Kurven er tom

HAR DU SET, AT VI OGSÅ HAR PLUSSIZE TØJ ?
Vi benytter cookies for at give dig en bedre oplevelse på shoppen.