Gratis Fragt over 399,- Hurtig levering Vi har fysisk butik på Samsø Vi har også plussize tøj Kundeservice: Tlf. 86590621

Strik/cardigan

Strik/cardigan Striktrøjer og cardigans forhandler Butik Rikke i et stort udvalg. Vi har fokus på kvalitet og ønsker at kunne tilbyde et stort og bredt udvalg med spændende og lækre kvalitetsprodukter for enhver smag. Vi forhandler produkter fra en række forskellige velkendte producenter og kan derfor tilbyde strik/cardigan for enhver smag. Samtlige af Butik Rikkes mange spændende varianter af strik og cardigans er naturligvis af højeste kvalitet.

Alle produkter på hele siden har vi hos Butik Rikke sørget for grundigt at sikre kvaliteten af, således du som forbruger altid kan være stensikker på at få et glimrende produkt, som er blevet produceret af nogle gode kvalitetsmaterialer.

På trods af at vi hos Butik Rikke vægter kvalitet rigtig højt ved samtlige af vores mange produkter, er det dog for os også vigtigt at kunne sikre dig som kunde nogle super gode og særdeles attraktive priser på de mange spændende produkter, du kan finde hos os.

Gode priser og en fremragende kundeservice

Du kan trygt gøre dig køb af en ny strik eller cardigan igennem Butik Rikke. Hos os vil du nemlig altid være sikret nogle knivskarpe priser på samtlige af vores produkter, og du vil ligeledes også kunne se frem til en hurtig levering direkte til døren. Vi har desuden gratis fragt ved samtlige bestillinger på hele webshoppen.

Gratis Fragt over 399,-
Hurtig levering
Vi har fysisk butik på Samsø
Vi har også plussize tøj
Vi benytter cookies for at give dig en bedre oplevelse på shoppen.

Kurven er tom

Vi benytter cookies for at give dig en bedre oplevelse på shoppen.