Gratis Fragt over 399,- Hurtig levering Fysisk butik på Samsø Stort udvalg af plussize tøj Kundeservice: Tlf. 86590621

Rieker støvler

Støvler fra Rieker findes i så mange forskellige lækre udgaver; både flade, med hæl og med lange og korte skafter. Alle støvlerne har en høj grad af komfort og et super eksklusivt look, som alt fodtøj fra Rieker kendes på og som har gjort brandet populært og elsket i hele verden.

I disse smarte støvler trives man bare - så enkelt er det. Støvlerne er flot forarbejdet i kvalitetsmaterialer, har den skønneste pasform og har super behagelige såler. Dine fødder vil elske et par Rieker støvler og prisen er også absolut attraktiv.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

  Vi har alle nogle støvler, vi foretrækker frem for andre, når dagens fodtøj skal vælges. Har man et par Rieker støvler i sin samling, vil disse nok altid have et kæmpe forspring. Det skyldes for mange den fabelagtige kombination af lækkert design og unik komfort.

  Rigtig mange kvinder har affundet sig med, at de ikke både kan se smarte ud og samtidig have maksimal komfort. Dette kompromis ændrer sig straks, når man har iført sig et par af de skønne Rieker støvler. Her ser man for alvor, at man ikke behøver lempe på komforten for at opnå en støvle i flot design.

  Der er en støvle til enhver smag og ethvert formål. Om du er til støvler med snøre, støvler med lynlås eller støvler, du bare stikker foden i, inden du skal ud af døren, så finder du et par, der passer dig og dine behov i Riekers sortiment. Du kan også finde den tyske designers fortolkning af den klassiske Chelseastøvle, en sej gummistøvle, man sagtens kan være bekendt at have på, selv når det ikke regner, og en flot model, der er foret for at holde på varmen.

  Find dine næste støvler hos Butik Rikke. Vi fører et stort udvalg af støvler i forskellige varianter, så du kan finde lige netop den støvle, der passer dig og din stil.

  Gratis Fragt over 399,-
  Hurtig levering
  Fysisk butik på Samsø
  Stort udvalg af plussize tøj
  Vi benytter cookies for at give dig en bedre oplevelse på shoppen.

  Kurven er tom

  Vi benytter cookies for at give dig en bedre oplevelse på shoppen.