Gratis Fragt over 399,- Hurtig levering Fysisk butik på Samsø Stort udvalg af plussize tøj Kundeservice: Tlf. 86590621

Rieker sko

Rieker adskiller sig markant fra andre skomærker ved altid at lave sko, der er supersmarte og komfortable på én gang. Designet er gennemtænkt med henblik på at skabe sko, der ikke kun ser smarte ud, men som også er til at holde ud at gå og danse i, selv i mange timer.

Har man først prøvet et par sko fra Rieker, så er der ingen vej tilbage... Heldigvis er priserne på skoene forbavsende billige sammenholdt med kvaliteten og det eksklusive udtryk, så det er ikke økonomien, der behøver stå i vejen for et livslangt venskab med Rieker og deres fantastiske sko.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

  Rieker sko dækker både over smarte sneakers, der både har fokus på at give den rette støtte og lindring til ømme fødder og på lækkert design. Læg især mærke til de små detaljer, der altid sørger for, at dine sko har et unikt touch, eller de tidløse farver, der gør, at dine sko kan matches på kryds og tværs af mange forskellige outfits, sæsoner og årstider. De flotte sneakers vil gøre hverdagen lidt mere festlig, selv når den bare skal være casual.

  Du kan også finde sko med en lille hæl, som passer perfekt til de outfits, der gerne må være lidt finere. Hælen er lige tilpas i forhold til, at du skal kunne holde ud af have skoen på hele dagen, og uden at den går på kompromis med komforten og støtten. Det er klassisk Rieker at lave sko, der som udgangspunkt ligner noget, man har set før, men som ved nærmere eftersyn er helt sin egen.

  Også støvletter kan du finde i Riekers sortiment. Støvletter er den oplagte overgangssko, når vi går fra sommer til efterår og lige inden, vinteren trænger sig på. Optimal støtte, lækkert design og en sko, der komplimenterer dit look, så du er velklædt fra top til tå, finder du sjældent i én og samme sko, men det gør du med Rieker.

  Se vores udvalg herover.

  Gratis Fragt over 399,-
  Hurtig levering
  Fysisk butik på Samsø
  Stort udvalg af plussize tøj
  Vi benytter cookies for at give dig en bedre oplevelse på shoppen.

  Kurven er tom

  Vi benytter cookies for at give dig en bedre oplevelse på shoppen.