Gratis Fragt over 499,- Hurtig levering Ingen Fysisk butik Stort udvalg af plussize tøj Kundeservice: Tlf. 70604943

Rieker sandaler

Rieker har lavet nogle sandaler, der ikke bare har et topmoderne look, men også den grad af komfort, som er nødvendig, hvad enten man skal arbejde, på sightseeing eller danse natten lang.

Alle trives i Rieker sandaler og der findes så mange fine forskellige udgaver, både med og uden hæle. Det tyske skomærke mestrer den kunst, det er at fremstille formidabelt fodtøj af alle slags - både når det kommer til udtryk og anvendelighed.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

  Du kan finde en god og støttende sandal, der lukker sig godt om foden, så du kan have den på dagen lang på ferien, uden at få ømme fødder. Sandalen vil ikke bare sørge for, at du kan klare shopping, seværdigheder og museumsbesøg uden problemer, den vil også være et perfekt finish til dit look, når I besøger restauranter om aftenen. Det samme gør sig gældende, når du bærer sandalen i hverdagen; har du et job, hvor du er meget på fødderne, vil dine sandaler fra Rieker være en uundværlig kollega, der sørger for, du kommer komfortabelt gennem dagen.

  Du kan også få en praktisk og feminin slip-in sandal, som du nemt og hurtigt kan hoppe i og ud af igen. Selv uden bagrem giver sandalen den rette støtte og et casual hverdagslook, som uden problemer kan transformeres til at blive den bærende del i et lækkert aftenoutfit.

  Søger du en sandal med hæl, som som ikke belaster trædepuder, knæ, hofter og ryg på samme måde, som rigtig mange sandaler med hæl har tendens til, vil du finde det perfekte match her. En flot sommersandal med hæl, der vil gøre sommerdagene bedre og mere behagelige, hvad end de nydes til sommer- og havefester eller i sommerhuset eller strandpromenaden. Der er masser af muligheder i de flotte sandaler, og der findes et par til enhver stil og ethvert behov.

  Du kan se vores udvalg af sandaler fra Rieker herover.  

  Gratis Fragt over 499,-
  Hurtig levering
  Ingen Fysisk butik
  Stort udvalg af plussize tøj

  Kurven er tom