Gratis Fragt over 399,- Hurtig levering Vi har fysisk butik på Samsø Vi har også plussize tøj Kundeservice: Tlf. 86590621

Relaxshoe

Relaxshoe kommer fra Italien, et land med en lang tradition for produktion af godt fodtøj. Brandet har da også mere end 40 års erfaring i at designe og udvikle sko, støvler og sandaler til kvinder. Som navnet antyder, så fremstilles fodtøjet med henblik på en høj grad af komfort. Det er sko, som man næsten ikke mærker at have på og som hurtigt vil blive dine foretrukne følgesvende.

 

 

Moderne kvinder har fuld fart på og tilbringer mange timer på benene hver eneste dag og det stiller store krav til fodtøjet. Relaxshoe designer fodtøj, der ikke bare er smart, men også bliver lavet med henblik på, at blive brugt flittigt. Nye modeller kommer hele tiden på markedet og de alle i den kendte og elskede kvalitet, som er Relaxshoes varemærke.

På trods af den behagelige pasform og gode fleksibilitet, som alle sko, støvler og sandaler fra Relaxshoe altid har, så er der hverken noget kedeligt eller fodformet over deres udtryk, de oser tværtimod af stil. Det er sko med italiensk elegance og charme, der er gennemført ned i den mindste detalje og er altid helt i takt med tidens trends. Derfor er Relaxshoe udpræget et brand, der henvender sig direkte til mode- og kvalitetsbevidste kvinder, der vil have stilfulde og feminine sko, der passer perfekt til moden lige nu, men uden at gå det mindste på kompromis med deres fødders velbefindende. Det er bestemt ikke uden grund, at mange der prøver et enkelt par sko fra Relaxshoe, ender med at sværge til dette brand fremadrettet.

Når man ser på de raffinerede og detaljerige designs, den formidable kvalitet i materialer og forarbejdning, samt den enorme grad af komfort, så er priserne på alt det lækre fodtøj fra Relaxshoe tiltalende og forbavsende lave. Relaxshoe fremstiller kort og godt, eksklusivt fodtøj til en rimelig pris.

 

 

Gratis Fragt over 399,-
Hurtig levering
Vi har fysisk butik på Samsø
Vi har også plussize tøj
Vi benytter cookies for at give dig en bedre oplevelse på shoppen.

Kurven er tom

HAR DU SET, AT VI OGSÅ HAR PLUSSIZE TØJ ?
Vi benytter cookies for at give dig en bedre oplevelse på shoppen.