Gratis Fragt over 499,- Hurtig levering Ingen Fysisk butik Stort udvalg af plussize tøj Kundeservice: Tlf. 70604943
Only Carmakoma CarVivalli Denizia KjoleOnly Carmakoma CarVivalli Denizia Kjole set bagfra

Only Carmakoma CarVivalli Denizia Kjole 15317227

Varenr. 15317227
fra Only Carmakoma
På lager
DKK 299,95
DKK 149,95

Only Carmakoma CarVivalli Denizia Kjole

Vivalli-kjole fra Only Carmakoma er en fantastisk kjole i en smuk blå farve! Kjolen har en elegant V-hals, der tilføjer en feminin og flatterende detalje til designet. De korte ærmer giver et let og behageligt look, perfekt til varmere vejr eller festlige begivenheder.

Kjolen er en lang model, hvilket giver den et sofistikeret og elegant udtryk. Den lange længde er ideel til at skabe et slankt og strømlinet udseende. Uanset om du skal til en formel lejlighed eller ønsker at klæde dig lidt mere op til hverdag, vil denne kjole være et stilfuldt valg.

Den blå farve på kjolen er både smuk og iøjnefaldende. Det er en farve, der kan tilføje et strejf af friskhed og glæde til dit outfit. Du kan style kjolen med et par hæle og tilbehør i matchende farver for at skabe et sammenhængende og sofistikeret look.

Vivalli-kjolen er en alsidig kjole, der kan bruges til forskellige lejligheder og sæsoner. Den bløde og behagelige pasform gør den ideel til at føle sig godt tilpas hele dagen eller aftenen. Uanset om du skal til en fest, et møde eller en aften ude, vil denne blå Vivalli-kjole være et elegant og stilfuldt valg.

"Krøllet look"

Materiale: 100% Viscose

Gratis Fragt over 499,-
Hurtig levering
Ingen Fysisk butik
Stort udvalg af plussize tøj

Kurven er tom