Gratis Fragt over 399,- Hurtig levering Fysisk butik på Samsø Stort udvalg af plussize tøj Kundeservice: Tlf. 86590621

One Two Luxzuz

One Two Luxzuz er et af de danske tøjmærker, der virkelig skiller sig flot ud. Brandet ejes af X-Press Group DK, der i gennem mange år har været en del af den sympatiske tradition her til lands, hvor høj kvalitet og lav pris bliver kædet sammen. Med andre ord: Damemode fra One Two Luxzuz emmer af stil og klasse, men kan erhverves for yderst rimelige penge.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

De kreative designere bag One Two Luxzuz har den moderne kvinde i tankerne under hele processen, der ligger til grund for hver beklædningsgenstand fra brandet. Kollektionerne har et mangfoldigt udvalg af styles helt i tråd med tidens trends. Alt er nøje udtænkt og gennemarbejdet med henblik på, at moderne kvinder skal føle sig smarte og godt tilpas i enhver situation, -  både på jobbet og til finere anledninger.

One Two Luxzuz har i den grad forstået, at nutidens modebevidste kvinder ikke kun vil have et flot look, de vil have kvalitets tøj med en høj grad af anvendelighed, der sidder perfekt og helst ikke betale en formue for det. Det er høje krav, men dem indfrier One Two Luxzuz på fineste måde. Altid optimal pasform, lækre materialer, aktuel stil, unikke prints og gode farvetoner. Et suverænt blik for både de små detaljer og de større linjer. Absolut luksus til lavpris. Ikke uden grund appellerer One Two Luxzuz bredt med deres helt særlige high-end stil, der er uformel, brugbar og til at betale. Det fornemmes klart at et af brandets kerne koncepter er ”Value for money” og det er præcis det, hver eneste kollektion fra One Two Luxzuz suverænt leverer.

Tøj fra One Two Luxzuz kendetegnes ved smuk skandinavisk enkelhed og flotte linjer. Klassisk elegance med et lidt råt nordisk twist og casual fit, der passer perfekt til danske kvinders aktive og bevidste livsstil.

 

Gratis Fragt over 399,-
Hurtig levering
Fysisk butik på Samsø
Stort udvalg af plussize tøj
Vi benytter cookies for at give dig en bedre oplevelse på shoppen.

Kurven er tom

Vi benytter cookies for at give dig en bedre oplevelse på shoppen.