Gratis Fragt over 399,- Hurtig levering Vi har fysisk butik på Samsø Vi har også plussize tøj Kundeservice: Tlf. 86590621

Ofelia

Dansk mode kan noget med tøjdesign, som ingen andre lande kan og det er Ofelia et rigtig flot eksempel på. Det er derfor helt naturligt, at også det store udland er en del af Ofelias marked. Brandet ejes af K.S.K. Fashion og har sine rødder dybt nede i den meget danske tradition for tøjproduktion, hvor der lægges vægt på ikke bare god og moderigtig stil, men også anvendelighed, høje kvalitetskrav og priser, der er til at komme i nærheden af.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Ofelia fanger altid tidens trends og omsætter dem til brugbar og spændende mode. I årets løb kommer der flere alsidige kollektioner frem, der passer til den enkelte årstid og hele målgruppens krav. Kundekredsen er voksne kvinder og derfor er designet og udviklingen af pasformer og snit målrettet til femine kurver og ikke bare tiltænkt de helt unge og meget slanke modeller. Glæden ved tøj, der sidder godt og som man føler sig velklædt og smart i, er noget Ofelia virkelig forstår at ramme hver gang. Tøjet er altid trendy, men tiltænkt at blive brugt og værdsat.

Ofelia producerer både fest- og hverdagstøj og gør det derfor muligt, at blive smart klædt på til alle lejligheder, uden at man bliver ruineret. Prisbevidste kvinder, kan med Ofelia tøj, følge tidens trends fuldt ud og få rigtig meget for deres penge, uden at skulle gå på kompromis med selve kvaliteten og forarbejdningen af tøjet. Uanset, hvilken type tøj du mangler og til hvilken anledning, så har Ofelia helt sikkert et godt bud, der sagtens kan hamle op med tøj fra langt dyrere brands.

Kig altid efter Ofelia jeans, skjorter, kjoler, bluser, nederdele og andet tøj,hvis du vil have tøj, der aldrig skuffer, men altid lever op til de fine danske traditioner indenfor anvendelig kvalitets damemode, uden overflødig pjank, men med masse af finesser, stil og komfort.

Gratis Fragt over 399,-
Hurtig levering
Vi har fysisk butik på Samsø
Vi har også plussize tøj
Vi benytter cookies for at give dig en bedre oplevelse på shoppen.

Kurven er tom

Vi benytter cookies for at give dig en bedre oplevelse på shoppen.