Gratis Fragt over 399,- Hurtig levering Vi har fysisk butik på Samsø Vi har også plussize tøj Kundeservice: Tlf. 86590621

Junarose

Plussize piger har i mange år måtte lade sig nøje og spise af med et meget lille udvalg af modetøj, - lige indtil Junarose kom på banen og startede en mindre og meget sympatisk revolution i tøjbranchen. Store størrelser fortjener nemlig meget mere, end bare at blive klædt på og dét formår Junarose at gøre.

Junarose tager store størrelser og deres særlige krav og behov meget seriøst. I virkeligheden er det ganske enkelt: Kvinder med lidt ekstra på sidebenene, interesserer sig også for mode og vil faktisk bare have de samme muligheder, som alle andre har. Designerne hos Junarose gør det, som ingen andre har formået, de skaber nemlig højaktuel mode til store kvinder, så det i dag er slut med at halte flere sæsoner efter de slanke veninder og alle nu kan få et tidssvarende look, også selvom størrelsen går over 42.

Pasformer og snit hos Junarose er konstrueret med en fin sans for kurver, så tøjet sidder som det skal og alle detaljer er i orden. Det gør at alle styles er klædelige, fremhæver de smukke linjer og fortrin på en flot måde og ikke bare er uformelige sække, der faktisk får kroppen til at se større ud, end den i virkeligheden er. Junarose hylder den moderne og stilsikre kvinde, der ikke vil undertrykkes eller gå i et med tapetet.

 

Kvalitetsmæssigt har plussize dametøj, ikke altid været særlig god, - også dette gør Junarose op med. Junarose jeans, kjoler, bluser og alt andet fra brandet, har en rigtig god kvalitet og er syet i de lækreste metervarer, som er behagelige at have på og til at ånde i.

 

Kort sammenfattet er stil, pasform og kvalitet topprioritet hos Junarose, men prisen bliver holdt nede på et plan, hvor alle kan være med og der gør det muligt at blive klædt virkelig smart på fra yderst til inderst i størrelse 42 – 54.

 

 

Gratis Fragt over 399,-
Hurtig levering
Vi har fysisk butik på Samsø
Vi har også plussize tøj
Vi benytter cookies for at give dig en bedre oplevelse på shoppen.

Kurven er tom

HAR DU SET, AT VI OGSÅ HAR PLUSSIZE TØJ ?
Vi benytter cookies for at give dig en bedre oplevelse på shoppen.