Gratis Fragt over 499,- Hurtig levering Fysisk butik på Samsø Stort udvalg af plussize tøj Kundeservice: Tlf. 86590621

Duffy

Duffy er et fantastisk mærke fra vores svenske naboer, som går hårdt ind på, at alle skal være i stand til at finde lige den sko, der passer til deres egen personlige stil. Og det lykkedes Duffy faktiskm meget godt med, for der er en sko, støvle eller støvlette til alle - uanset, hvad du godt kan li'!

Duffy støvler med god samvittighed

Duffy producerer alle deres sko i lækkert imiteret læder eller syntetisk skind, så priserne kan holdes på et niveau, hvor alle kan være med. Og dette selvom at alle deres sko føles og mærkes som den ægte vare! Derfor er Duffy det oplagte valg til alle, der ikke kun tænker på fantastisk design, men også på dyrevelfærd - så kan du ligne en million med ren samvittighed. 

En Duffy til det danske vejr

Duffy producerer sko til alle tænkelige formål men fælles for dem alle, er at de er fremstillet til at kunne holde til lidt af hvert. Derfor er Duffy perfekt til Danmark, da man aldrig helt kan regne med, at vejrudsigten nu holder. Så Duffy passer på dig - også når vejret bliver utilregneligt. Og heldigvis har vi her hos Butik Rikke et stort udvalg af Duffy sko online. 

Gratis Fragt over 499,-
Hurtig levering
Fysisk butik på Samsø
Stort udvalg af plussize tøj

Kurven er tom