Gratis Fragt over 499,- Hurtig levering Byt Julegaver til 05.01.2024 Stort udvalg af plussize tøj Kundeservice: Tlf. 70604943

Ciso

CISO er et af de nye skønne pluspige tøjmærker, som vi er rigtig glade for at forhandle i butikken. Det er endnu et solidt dansk plus size brand, der også har opnået velfortjent opmærksomhed og stor popularitet udenfor landets grænser. Konceptet er yderst tiltalende og lige i vores ånd. Tidligere tiders modemæssige begrænsninger skal nedbrydes, for lækkert tøj og god stil skal ikke blot være tilgængelig for de såkaldte gængse størrelser og kropstyper, men skal uden problemer kunne erhverves af alle slags kvinder. CISO sigter efter en bred målgruppe med deres kollektioner af damemode i bedste kvalitet med masser af komfort. Tøjet produceres op til størrelse 56 og alle pasformer er specifikt udviklet med sikkert blik for, hvad der fungerer for og klæder feminine og fyldige former. Udvalget dækker et hvert behov, så der er både klassiske styles, mere trendy items og tøj til job, fritid og de ganske særlige og festlige anledninger.

Kort og godt: Top aktuelt modetøj til dig, der nægter at lade dine kurver spænde ben for din personlighed, men bare vil være smart, feminin og altid føle dig godt tilpas i din unikke og smukke krop.


Overskriften er ” Style your curves”. Ciso har fingeren helt tæt på modens puls og indbyder til, at du nyder din frihed og femininitet. Her mikses gode og klassiske basis nuancer med trend farver og mønstrede prints til høj aktuelle looks, som klæder kurvede og modebevidste kvinder i alle aldre. Ingen kompromisser i designet, bare masser af stil og funktionalitet i alle bukser, kjoler, tunikaer og alt andet vidunderligt tøj fra dette fremragende curvy brand.
Intet er mere feminint og flot end kvindelige former og derfor er udgangspunktet for alt tøj fra CISO naturligvis også meget feminint med fine detaljer, lækre farver og de skønneste prints. Men det er absolut tøj til de moderne, selvsikre og stærke kvinder, der ikke blot vil være yndige og sidde til pynt, med ved at de kan og vil meget mere. Metervarerne uden undtagelse fra øverste hylde og du kan få alt fra solid denim til florlet viskose og blød strik. De enkelte dele kan nemt kombineres på kryds og tværs eller mikses med noget af alt det garderobeskabet allerede gemmer og du behøves bestemt ikke være professionel og kreativ stylist for at bruge tøjet på mange forskellige måder og dresse det lidt op eller ned efter humøret og dagens program. Grænsen mellem hverdags- og festtøj sætter du ofte faktisk helt selv. CISO gør det skægt at lege lidt med looks, måske eksperimentere og turde lidt mere, så du ikke bare ligner alle de andre, men får det maksimale ud af dine fantastiske kurver.
Prismæssigt rammer CISO et virkelig sympatisk sted, hvor alle også kan være med. Sammenholder man de gedigne kvaliteter og gennemarbejdede detaljer med priserne på tøjet, så får man virkelig meget for sine penge. Vi får løbende nyheder på hylderne fra CISO, så hold godt øje og vent ikke med at slå til, for der er altid rift om de super lækre og moderigtige sager i store størrelser.

Gratis Fragt over 499,-
Hurtig levering
Byt Julegaver til 05.01.2024
Stort udvalg af plussize tøj

Kurven er tom

🌟 🎄🌟 >>> 10 % RABAT PÅ ALLE VINTER JAKKER! <<< 🌟 🎄🌟