Gratis Fragt over 399,- Hurtig levering Vi har fysisk butik på Samsø Vi har også plussize tøj Kundeservice: Tlf. 86590621

b.young

b.young er et af de yderst veletablerede danske modebrands, der længe har markeret sig internationalt med deres kollektioner, der altid er på forkant med de aktuelle trends og super anvendelige. b.young pigen er ungdommelig, men uden alder. Hun er vild med mode, men vil helst være medspiller og kreere sine egne looks og ikke bare lade sig noget diktere.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Med tøj fra b.young får alle kvinder muligheden for at udtrykke deres humør og personlighed på en elegant og legende let måde. Flere gange om året kommer der nye skønne kollektioner på markedet og de rummer alle de former for beklædning, man kan have brug for. Alt er kendetegnet ved aktuel stil, en høj kvalitet og ikke mindst masser af ”value for money”.

Alle items fra b.young har et meget eksklusivt udtryk, men priserne er yderst venlige og til at komme i nærheden af for enhver. Uanset om man mangler tøj til arbejdslivet eller til en særlig fest, så kan det findes hos b.young, der i den grad har fingeren på pulsen og forstår at omsætte trends til brugbare styles, der holder. Mange års solid erfaring i modebranchen giver b.young et indgående kendskab til deres kernekunders krav og ønsker. Kollektionerne er derfor brede og rummer både den enkle basis stil og den mere avancerede med gode modefarver, detaljer, prints og mønstre. Alt er let at kombinere og style efter anledningen.

 

Alle mønstre, snit og pasformer er gennemarbejdede, så tøjet sidder fremragende og understreger den feminine figur på fornemmeste vis. Der er tanker bag tøjet og der gåes aldrig på kompromis med den feminine linje. Her er virkelig tale om gedigen dansk kvalitetsmode med gennemførte detaljer og et lækkert finish. b.youngs tøj skabes til et aktivt liv og har den kvalitet og fleksibilitet i look og forarbejdning, som moderne, selvstændige og prisbevidste voksne kvinder, til enhver tid foretrækker og fortjener.

 

Gratis Fragt over 399,-
Hurtig levering
Vi har fysisk butik på Samsø
Vi har også plussize tøj
Vi benytter cookies for at give dig en bedre oplevelse på shoppen.

Kurven er tom

Vi benytter cookies for at give dig en bedre oplevelse på shoppen.